Missie & Historie:

Carnoud Inbouwcenter is een jong dynamisch bedrijf en bied een fullservice pakket als dealer van de belangrijkste merken en mobiele netwerken. Tevens zijn we een allround inbouwstation van alle mogelijke accessoires en elektronica in de automotive sector en gespecialiseerd in het plaatsen en inbouwen van geavanceerde navigatie en audio systemen.

"Met een team van vakbekwame en gediplomeerde monteurs en adviseurs kan elke klus snel en vakkundig worden gerealiseerd”.

Door onze jarenlange ervaring en inkoopbeleid zijn wij altijd up to date en kunnen wij u voorzien van de modernste apparatuur.

Carnoud Inbouwcenter is een zelfstandige vestiging aangesloten bij inkoop organisatie Quality Centers. Samen met de andere aangesloten inbouwbedrijven en tientallen leveranciers is Quality Centers een landelijk dekkende organisatie. Op het hoofdkantoor worden marketing, automatisering, inkoopafspraken en benchmarking centraal geregeld en zijn voor alle aangesloten bedrijven beschikbaar. Door onze samenwerking kunt u als consument mee profiteren van onze concurrerende prijzen en de nieuwste producten.

GE DIGITAL CAMERA

Carnoud Inbouwcenter is in 1998 begonnen door Arnoud Wijgers en was destijds voornamelijk actief in audiosystemen en de opkomende mobiele telefonie. "We zijn van speakers, via carkits naar mobiele telefonie gegaan en van een alarm tot voertuigvolgsystemen."

Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid naar het huidige bedrijf met 9 medewerkers en sinds 2007 gevestigd in een ruim en goed bereikbaar pand aan de kruising van de N267 en de N283 bij Wijk en Aalburg, op 5 km van de A59.

Het verzorgingsgebied voor de consumentenmarkt beslaat met name de Langstraat, Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. De zakelijke klanten vinden hun weg van ver daarbuiten.

“Onze groei is ingegeven door uitbreiding van ons assortiment met bijvoorbeeld trekhaken,  navigatie, alarm, en accessoires”. Aldus Arnoud Wijgers. “Maar ook allerlei nieuwe ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, zoals: Smartphones, voertuigvolgsystemen, handsfree bellen, tablets, enz."

Carnoud 5

In de tijd van het internet kan het bedrijf nog steeds goed uit de voeten. “Een telefoon kopen via internet kan iedereen, maar daar houd het niet op. In onze winkel zetten wij de gegevens over naar uw nieuwe toestel, we geven uitleg en in geval van uitval voorzien we in een leentoestel. Daarnaast kunnen we ons onderscheiden door ons zeer uitgebreid aanbod en uitgebreide productkennis. Ook is onze servicegerichtheid een belangrijk argument. We kunnen de klant vaak helpen terwijl hij wacht met bijvoorbeeld een update aan een navigatie of een carkit, of met de reparatie van een smartphone”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA