Carnoud Inbouwcenter
Aanbieding

 

Introductie:

Carnoud Inbouwcenter is een jong dynamisch bedrijf en bied een fullservice pakket als dealer van de belangrijkste mobiele netwerken. Tevens zijn we een allround inbouwstation van alle mogelijke accessoires en elektronica in de automotive sector en gespecialiseerd in het plaatsen en inbouwen van geavanceerde navigatie en audio systemen.

"Met een team van vakbekwame en gediplomeerde monteurs en adviseurs kan elke klus snel en vakkundig worden gerealiseerd”. 

Door onze jarenlange ervaring en inkoopbeleid zijn wij altijd up to date en kunnen wij u voorzien van de modernste apparatuur. 

Carnoud Inbouwcenter is een zelfstandige vestiging aangesloten bij inkoop organisatie Quality Centers. Samen met de andere aangesloten inbouwbedrijven en tientallen leveranciers is Quality Centers een landelijk dekkende organisatie. Op het hoofdkantoor worden marketing, automatisering, inkoopafspraken en benchmarking centraal geregeld en zijn voor alle aangesloten bedrijven beschikbaar. Door onze samenwerking kunt u als consument mee profiteren van onze concurrerende prijzen en de nieuwste producten. 

Kom eens langs in onze shop en overtuig u zelf van ons vakmanschap en uitgebreid assortiment.

 

Repareer uw Apple iPhone          Repareer uw Samsung smartphone          Repareer uw smartphone         Repareer uw tablet


In de Spotlight: